+31 315-324000          |        info@stanstechniek.com

HBO-STUDENTEN BREED IN ONTWIKKELING BIJ STANSTECHNIEK

Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, maar ook Business IT & Management, met twee afgeronde HBO-stages en vier nieuwe afstudeeropdrachten beslaat Stanstechniek een uniek breed gebied aan disciplines. Mooi om te zien is dat wij als koploper in de regio steeds breder studenten aantrekken die de diepte ingaan van de complexe praktijk waar Stanstechniek zich als partner in ontwikkeling in begeeft.

Geslaagde HBO-stages

Tweedejaarsstudent Technische Werktuigbouwkunde Job Versteeg heeft zijn stageperiode succesvol afgerond met een analyse op doorlooptijden van het offertetraject en onderzoek naar verkorting en  automatisering. Derdejaarsstudent van dezelfde opleiding aan de HAN University of Applied Sciences Niels van Ravensberg ronde zijn fulltime stage af met een adviesrapport voor hogere output en kwaliteit op basis van uitgebreide analyse de totale plaatwerkfabriek, inclusief metingen en OEE-waarden.

Afstudeerders kiezen Stanstechniek

Daarnaast hebben maar liefst vier studenten uit zeer verschillende opleidingen voor Stanstechniek gekozen om hun afstudeeropdracht te doen. Vanuit zijn studie Engineering Systems gaat Pim Jansen bezig met procesoptimalisatie van onze gereedschapmakerij. Door de overname van producent Bekker heeft Stanstechniek nu alles, van engineering en productie tot samenbouw, in huis.

Student Mechatronica Janno Lenting gaat afstuderen op een onderzoek naar mogelijkheden voor automatisering die verpakkingsgoederen kan verwerken voor alle uitvoer van stanswerk uit de excenterpersautomaten. Luca van Groningen gaat als afstudeerder Bedrijfskunde verder met de analyse en het afstudeerrapport van Niels van Ravensberg om de verbeteringen in de plaatwerkfabriek door te voeren.

En tot slot gaat, vanuit de studie Business IT & Management, Fatih Ulutas zich storten op het ontwikkelen van een nesting dashboard waarin alle keuzes en onderliggende informatie aanwezig zijn om het zogeheten ‘nesten’ van producten bij Stanstechniek te versnellen en tegelijkertijd ook te verbeteren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook verspilling van materiaal.

Kennis voor de praktijk van morgen

De voortdurende ontwikkeling bij Stanstechiek maakt onze processen, producten en systemen tot een speeltuin voor studenten van vooraanstaande opleidingen. De kennisontwikkeling van vandaag is bij ons de praktijk van morgen. Technisch talent krijgt bij ons dan ook ruim baan om echt bij te dragen. Ben jij op zoek naar een waardevolle stage? Of zoek je een zinvolle bijbaan als zaterdagkracht? Kijk dan nu meteen op Werken bij – (stanstechniek.com). Neem contact op met Sabine te Kulve als je meer wilt weten: hr@stanstechniek.com

Scroll naar boven