+31 315-324000          |        info@stanstechniek.com

Nieuws en ontwikkelingen

een kijkje achter de schermen

Mijlpalen, nieuwe ontwikkelingen, partnerschappen of projecten, zodra we er tijd voor hebben in de dagelijkse drukte, maken wij er graag bondige nieuwsberichten en heldere cases van. Lees meer over wat ons bezighoudt en neem een kijkje achter de schermen bij Stanstechniek.

Donatie aan Bergh in het Zadel voor kankeronderzoek

Eind januari stond er een cameraploeg bij Stanstechniek in Gaanderen om de uitreiking van de gulle gaven van bezoekers aan het 60-jarig jubileum vast te leggen. Namens fondsenwerver Bergh in het Zadel uit ‘s Heerenberg nam Wim Hendriksen, Bestuurslid Ambassadeurs, het mooie bedrag in ontvangst.

Lees verder

Productontwikkeling geluiddempende omkasting

De energietransitie vereist het gasloos bouwen van nieuwbouwwoningen. Daarom benaderde een specialist in duurzame klimaattechniek Stanstechniek om een omkasting te ontwikkelen voor de buitenunits van lucht-/water warmtepompen.

Lees verder

Afstuderen in de Praktijk

Werktuigbouwkunde studenten Dennis en Jast zijn vol aan de bak geweest met een geautomatiseerd bakwisselsysteem waardoor dagen stilstand naar praktisch nul wordt teruggebracht.

Lees verder

Open Bedrijvendag Doetinchem

Het was weer een mooie evenement, de Open Bedrijvendag Doetinchem eind september 2022. Bij Stanstechniek werd als officiële opening het lintje doorgeknipt voor een breed publiek.

Lees verder
Scroll naar boven