+31 315-324000          |        info@stanstechniek.com

Junior Engineer

Als Partner in Ontwikkeling bieden wij nieuwe mogelijkheden voor onze klanten én voor onze mensen. Dit maakt dat Stanstechniek voorop loopt in de markt en stevig blijft groeien. Wij zoeken daarom mensen met durf en nieuwsgierigheid, maar vooral ook solide bouwers die de dagelijkse drukte de baas zijn, ongeacht de plek waar je zit. Een open benadering, een goede sfeer en de flexibiliteit van jou en je collega’s zijn belangrijke basisvoorwaarden voor de groei van ons bedrijf.

Deel deze vacature op social media

Wat ga je doen?

Als Junior Engineer werk je mee aan vernieuwende projecten en help je bij het ontwikkelen van slimme prototypes en duurzame metaalproducten. Je ondersteunt verschillende disciplines in het engineering team, zoals ontwerpen, werkvoorbereiding, technische automatisering, sales engineering en procesoptimalisatie. Zo ontdekken wij samen waar je interesses liggen. Regelmatig overleg je met het Hoofd Engineering en je collega’s binnen Stanstechniek over de uitvoering en los je voorkomende problemen op. Om dit te kunnen maak jij je het ERP-systeem, CAD-pakket en de bestaande werkwijzen eigen en ga je regelmatig de werkvloer op voor praktijkervaring.

Wat je meebrengt

Opleiding en ervaring

Wat wij je bieden

Bij Stanstechniek kom je te werken bij één van de koplopers in de regionale metaalindustrie. Je hebt diverse opleidingsmogelijkheden en krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij loopbaanontwikkeling zetten wij sterk in op verdere vakspecialisatie en dus op professionele groei. Wij bieden natuurlijk een uitstekend salaris, maar wij gaan vooral voor een gezamenlijk avontuur met informele en open omgang onder elkaar. De vrijdagmiddagborrel is altijd een gezellige aftrap van het weekend en 2 à 3 keer per jaar doen we daar een schepje bovenop met een bijeenkomst voor alle medewerkers.
Kort samengevat bieden wij:

Solliciteren? Stuur eenvoudig je cv in

Stuur een mailbericht met je motivatie en je cv naar Sabine te Kulve – HR manager: HR@stanstechniek.com
of bel eerst naar: +31 315-326136.

Of vul eenvoudig onderstaand formulier in.
Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en laat ons  weten welke datum en tijdstip jou het beste past en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
Welke tijd komt het beste uit?
:
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Scroll naar boven