+31 315-324000          |        info@stanstechniek.com

Quality Engineer

Als Partner in Ontwikkeling bieden wij nieuwe mogelijkheden voor onze klanten én voor onze mensen. Dit maakt dat Stanstechniek vooroploopt in de markt en stevig blijft groeien. Wij zoeken vakmensen met durf en nieuwsgierigheid, maar vooral ook solide bouwers die de dagelijkse drukte de baas zijn, ongeacht de plek waar je zit. Een open benadering, een goede sfeer en de flexibiliteit van jou en je collega’s zijn belangrijke basisvoorwaarden voor de groei van ons bedrijf.

Deel deze vacature op social media

Wat ga je doen?

Als Quality Engineer voer je (eind)controles uit op producten volgens universele normen, fabrikantvoorschriften en technische tekeningen. In nauwe samenwerking met de productie-en assemblage afdelingen zorg je voor de leveringscontinuïteit naar onze klanten. Naast controle en inspectie heb je een coachende rol om te zorgen dat we continu verbeteren en klanttevredenheid blijven realiseren. Daarbij aarzel je niet om de interne organisatie aan te spreken en ben je gedreven om processen te verbeteren en samen problemen op te lossen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor kwaliteitgerelateerde vragen vanuit productie en assemblage. Je ondersteunt bij product- en procesaudits, kalibraties en MSA-studies en speelt een cruciale rol bij het waarborgen en verbeteren van zowel onze producten en processen als de organisatie.

Wat je meebrengt

Opleiding en ervaring

Wat wij je bieden

Bij Stanstechniek kom je te werken bij één van de koplopers in de regionale metaalindustrie. Daarbij krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en een hoge mate van verantwoordelijkheid om het kwaliteitsmanagement naar een hoger plan te tillen. Natuurlijk bieden wij een uitstekend salaris, maar wij gaan vooral voor een gezamenlijk avontuur met informele en open omgang onder elkaar. De vrijdagmiddagborrel is altijd een gezellige aftrap van het weekend en 2 à 3 keer per jaar doen we daar een schepje bovenop met een bijeenkomst voor alle medewerkers. Kort samengevat bieden wij:

Solliciteren? Stuur eenvoudig je cv in

Stuur een mailbericht met je motivatie en je cv naar Sabine te Kulve – HR manager: HR@stanstechniek.com of bel eerst naar: +31 315-326136.

Of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en laat ons  weten welke datum en tijdstip jou het beste past en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
Welke tijd komt het beste uit?
:
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Scroll naar boven