+31 315-324000          |        info@stanstechniek.com

Teamleider Plaatwerk
(38 uur) 

Als Partner in Ontwikkeling bieden wij nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Dit maakt dat Stanstechniek voorop loopt en stevig blijft groeien. Omdat wij steeds in beweging blijven, zoeken wij mensen met durf en nieuwsgierigheid, maar vooral ook solide bouwers die de dagelijkse drukte de baas zijn, ongeacht de plek waar je in het bedrijf zit.

Deel deze vacature op social media

Jouw verantwoording

Jouw verantwoording en uitdaging is om het plaatwerkproductieproces op een hoger niveau te brengen. Daarvoor breng je eigenaarschap en daadkracht mee om de plaatwerkfabriek zo strak mogelijk te laten draaien. Dat doe je door procesflows te verbeteren en in samenwerking met de engineers te zorgen voor nesting-programma’s en kantprogramma’s waar het plaatwerkteam goed mee uit de voeten kan. Als teamleider help je jouw mensen op een coachende manier, zodat zij zo zelfstandig mogelijk optimaal kunnen presteren. Zo zorg je voor een hecht team met als doel effectieve en efficiënte plaatwerkproductie.

Wat je meebrengt

Wat ga je doen

Opleiding en ervaring

Wat wij je bieden

Bij Stanstechniek kom je te werken bij één van de koplopers in de regionale metaalindustrie. Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dat geldt met name voor vakspecialisaties waar wij hoog op inzetten met loopbaanontwikkeling. Natuurlijk bieden wij een uitstekend salaris, gebaseerd op kennis en ervaring, maar wij gaan ook voor een gezamenlijk avontuur met informele en open omgang onder elkaar. De vrijdagmiddagborrel is altijd een gezellige aftrap van het weekend, maar 2 à 3 keer per jaar doen we daar een schepje bovenop met een bijeenkomst voor alle medewerkers. En om weer lekker op te laden krijg je 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen bij een volledige baan. Kort samengevat:

Solliciteren? Stuur eenvoudig je cv in

Stuur een mailbericht met je motivatie en je cv naar Sabine te Kulve – HR manager: HR@stanstechniek.com of bel eerst naar: +31 315-326136.

Of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en laat ons  weten welke datum en tijdstip jou het beste past en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
Welke tijd komt het beste uit?
:
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Scroll naar boven